12.11.12

bura

İdam geri gelsin mi referandumla halka sorulmalı

referandum,idam,idam cezası
Başbakan erdoğanın gündeme getirdiği idam konusu,medyada ciddi ciddi konuşulmaya başladı.Avrupa birliğine rağmen türkiye idam cezasını geri getirebilir mi bu bilinmez.ancak bu konuda toplumun büyük bir kısmının idam cezasının geri getirilmesinden yana.O yüzden bence bir referandum yapılmalı ve halka sorulmalı idam cezası uygulansın mı diye halk evet derse ceza uygulanmalı.Ama her suç için olmamalı idam cezası sadece terör ve tecavüz suçlarına yönelik olmalı.İdamın cezasının olmaması bence çok saçma adam onlarca insanı öldürüyor ama hapishanede krallar gibi müebbet yatıyor adalet bunun neresinde.Böyle adalet olmaz kısasa kısas adalet budur.Ben Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin Abye rağmen idam cezasını geri getireceğini düşünmüyorum.Tamamen başbakan gündemi değiştirmek halkın beklentisine cevap vermek için yapıyor.İçi boş siyasi bir konuşma yani.
bura
bura

Esadın düşmesini isteyen ve istemeyen ülkeler

esad,rejim,suriye,esada karşı ülkeler
Bugün israil suriyeyi doğrudan vurduğu haberi tüm haber sitelerinin manşetinde.Şöyle bi düşündümde bizim mavi marmara olayından sonra en azılı düşmanımız olan israil ile nasıl oluyorda  suriye konusunda hem fikir olabildik.Şimdi esadın düşmesini isteyen ülkeler  başta türkiye,israil,abd düşmesini istemeyen ülkeler ise rusya,iran,çin acaba biz yanlış tarafta mı duruyoruz ? Bu tabloyu görünce Esad'a haksızlık mı yapıyoruz diye düşünüyor insan içten içten.Tabiki ordaki ölümleri esadın halkını bombaladığı,zalimce katliamlar yaptığı gerçeğini değiştirmez ancak ben israille aynı menfaatleri gözetiyor olmamızın bizim için kötü bir şey olduğunu düşünüyorum zira israil hiç bir halkın iyiliğini istemez suriye halkının iyiliğini hiç istemez israilin başka bir ülke için istediği bir şey varsa onun tersini yapmak,karşısında durmak gerekir zira esadın düşmesi başta israilin işine yarayacağı artık aşikar gözüküyor.
bura
bura

dostmektubu.com'a içerik gönder,Sitemizde Yayınlansın

dostmektubu.com da yayınlanmasını istediğiniz,dilediğiniz bir konuda kendinize ait veya kaynak belirtmek şartıyla içerik gönderebilirsiniz.Gönderilen içerikler dostmektubu.com ana sayfasında yayınlanacaktır.
Başlık :
İçerik :
Etiketler :
Adınız :
E-Posta Adresiniz :
Web Siteniz : ( Varsa )

bura
bura

İletişim

Aşağıdaki formu doldurarak dostmektubu.com sitesi ile ilgili her türlü istek,öneri ve şikayetlerinizi bize bildirebilirsiniz.Gerekli görülürse mutlaka size verdiğiniz e-posta adresiniz üzerinden geri dönüş yapılacaktır.
Adınız :
E-Posta Adresiniz :
Mesajınız


bura
bura

Dostmektubu.com ile yeniden Blog Yazmaya Karar verdim

dost mektubu,yeni domain,blog yazarlığı
Yaklaşık bir senedir blog ve sitelerle uğraşmıyordum.Ama anladım ki daha fazla blog yazmadan,site yapmadan dayanamayacağım. O yüzden yeniden yazmaya karar verdim.1 Sene aradan sonra bu ilk yazım.İnşallah size faydalı güzel şeyler paylaşabilirim.Domain ismimi değiştirdim artık dostmektubu.com olarak siteye giriş yapabileceksiniz.Birde küçük bir kaç değişiklik yaptım.Artık sizde sitenin ana sayfasında yayınlanmasını isteyeceğiniz yazı,resim,şiir yollayabileceksiniz.Ne diyelim bakalım gazamız mübarek olsun. :)
bura