8.2.10

bura

Siğil Duaları,Siğillerin geçmesi için Okunacak dualar

Siğiller konusunda doktorların tıbbın çaresiz kaldığını ve doktorların git bi hocaya okut da geçsin dediklerini çevremizden duyuyoruz benimde elimde siğil çıkmıştı ne kadar ilaç aldımsada fayda etmedi daha sonra bir büyüğümüzün tavsiyesi üzerine sarımsak sür geçer demesine sarımsak sürmeye başladım ve 3 güh içerisinde geçti.bu benim bizzat yaşadıığım tespit ettiğim bir yöntem önce bu yöntemi tavsiye ediyorum ancak bu yöntem işe yaramazsa aşağıda internetten bulduğum doğruluğunu tespit etmediğim bir dua var o yöntemi deneyin isterseniz..

SİĞİL- SİVİLCE- ÇIBAN-YARA İÇİN:
1- Peygamberimiz hanımlarından birinin elinde siğil görünce ona şu duayı okumasını tavsiye etmiş ve o hanımı o dertten kurtulmuş. “Allâhümme yâ musağğırel kebiyri ve mükebbires-sağıyri sağır mâ bi”
2- Üç tane kağıt alınıp her birine (ا د ر ى ) yazılır.her bir kağıda bir fatiha üç ihlas okunup siğillere sürülür. Her gün bir kağıt yakılır.
3- İri bir tuz tanesi üzerine bir fatiha üç ihlas okunup siğillere sürülür. Daha sonra bu tuz bir bahçeye gömülür.
4- Sabah kalkar kalkmaz sağ elin işaret parmağı dil ile ıslatılır. Siğil yahut sivilcenin etrafında üç defa daire şeklinde çevrilir. Sonra parmak tekrar ıslatılıp siğil tükrükle yağlanır. Buna bir hafta devam edilir.
5- İğde ağacından besmele ile bir dal koparılır. Ya rabbi bu dal kuruduğu gibi falancanın siğilleride kurusun denip dal bir kenara atılır.
6- Vücudunda sık sık çıban çıkan kimse ikindi namazından sonra buruç suresini okumaya devam ederse bu dertten kurtulur.
7- Kara saplı bir bıçak çıban çıkan yerin üzerine konup kalem suresi 12-20. ayetler 7 defa okunur. Her defasında 20. ayet yedi defa tekrar edilir.her çeşit çıban, yara, ve şişlikler için iyi gelir.
8- Temiz bir tabağa ali imran suresi 151. ayet ile fetih suresinin son ayetleri yazılır. Eğer vücutta çıban yada vücudun dışında yara varsa bu yazı zeytin yağı ile silinip yaraların üstüne sürülür. Eğer yaralar içte ise, o zaman ayetler zemzem, gülsuyu yada memba suyu ile silinir ve su bir kaba konup aynı ayetler 28 er defa okunup üç gün içilir. Hastalığın şiddetine göre bu işlem 3-5-7 defa yapılır.
9- Ssivilce, çıban yada siğil üzerine tâhâ suresi 105,106,107. ayetler okuyarak meshedilir. Veya bu ayetler bir tabağa yazılır. İçerisine bir miktar yağ konur. O yağ ile ma’lul yer üzerine meshedilir.
10- İbadetlerini yerine getiren ve akşamları abdestli yatan bir Müslüman yada bir kuran talebesi sabah kalktığı zaman işaret parmağını tükrüğü ile ıslatır ve her çeşit cilt hastalığına besmele ile sürerse bi iznillah şifa bulur. Aynı şekilde abdestini alıp namaz kılmış yada kurandan biraz okumuş olan kimsede ibadetinden sonra aynı usulü uygularsa Allah’ın izniyle şifa bulur.
bura