30.4.14

bura

doktorum Ceyda Düvenci "Yumutalık Kistleri ve Miyomlar" 30 Nisan kanal d izle,doktorum 30.04.2014 Çarşamba seyret

doktorum 30 Nisan 2014 izle
Kanal   : kanal d
Tarih   : 30.04.2014
Saat    : 09:00

ÖZETİ:
 "Yumutalık Kistleri ve Miyomlar" "Benler ve Lekeler Cilt Kanseri Habercisi Mi?" ve "Çocuk İstismarı"
29 Nisan Salı

"Yumutalık Kistleri ve Miyomlar"
"Benler ve Lekeler Cilt Kanseri Habercisi Mi?"
"Çocuk İstismarı"

Ceyda Düvenci ve Prof. Dr. Murat Aksoy’un sunduğu DOKTORUM, her biri alanında uzman konukları ve dopdolu içeriğiyle hafta içi her sabah 09:00’ da Kanal D’de ekrana gelmeye devam ediyor.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tıraş, kadınların ortak korkusu “YUMURTALIK KİSTLERİ VE MİYOMLAR” konusunu belirtilerinden tedavi yollarına kadar tüm ayrıntılarıyla anlatacak. Kistler ve miyomlar arasındaki farklılıklar neler? Hangisi daha tehlikeli? Bu sorunlar hamileliğe engel mi? Merak ettiğiniz soruların yanıtları DOKTORUM’da!

“BENLER VE LEKELER CİLT KANSERİ HABERCİSİ Mİ?”, Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Vefa Gönenç, basit sandığımız benler ve lekelere karşı bizleri uyarıyor! Cilt kanseri belirtilerini öğrenin, kanserin erken uyarıcılarına karşı dikkatli olun!

Prof. Dr. Sevil Atasoy, toplumumuzun kanayan yarası olan “ÇOCUK İSTİSMARI” konusunda herkesi bilinçlenmeye çağırıyor! İster kız ister erkek olsun, tüm çocuklarımızı istismarlar konusunda nasıl bilinçlendirebileceğimizi konuşacağız.





Etiketler :  doktorum   30 Nisan izle,  doktorum   30 Nisan seyret,  doktorum   30.04.2014 izle,  doktorum   30.04.2014 izle,
bura