3.4.14

bura

Türk Filmi 'Gol Kralı'03 nisan kamal 7 izle,Türk Filmi 'Gol Kralı' 03.04.2014 perşembe seyret

Türk Filmi 'Gol Kralı'03 nisan 2014 izle
Kanal   : kamal 7
Tarih   : 03.04.2014
Saat    : 19:40
ÖZETİ
 Osman F. Seden, Memduh Ün, Kartal Tibet, Bülent Oran tarafından Aziz Nesin'in aynı isimli romanından uyarlanan çok başarılı bir kara mizah örneği. Futbol tartışmalarının alevlendiği bugünlerde şampiyonluğa oynayan iki takım Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da içinde olduğu komik ve bir o kadar da dramatik bir hikaye. Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe ağlarına yarım düzine gol gönderen Kemal Sunal’ı izlemek isteyenler ekran başına.

Sait Sarıoğlu aradığı aşkı bir gün sokakta gezerken bulur. Futbol meraklısı Sevim Ferferik’e ilk görüşte aşık olur. Sevim ve ailesi de zengin ve eğlenceli bir koca adayı buldukları için çok mutludur. Nişanlanan aşıkların arasına futbol topu girer. Sevim’in futbol aşkı Sait’in de futbolla ilgilenmesine neden olur. Nişanlısının kendisine bağlanması için futbola merak salan Sait onun gözüne girmek için başarılı bir futbolcu olmaya karar verir. Ancak Sevim’in onunla dalga geçmesi hırsını daha da artırır. Gözlerindeki ileri derecedeki bozukluğa rağmen futbolcu olmayı kafasına koyar. 

Etiketler : Türk Filmi 'Gol Kralı'      03 nisan izle,Türk Filmi 'Gol Kralı'      03 nisan seyret,Türk Filmi 'Gol Kralı'      03.04.2014 izle,Türk Filmi 'Gol Kralı'       03.04.2014 izle
bura