5.5.14

bura

TV Filmi 'Annenin Oyunu' 5 mayıs kanal 7 izle,Annenin Oyunu 05.05.2014 pazartesi seyret

Annenin Oyunu 5 mayıs 2014 izle
Kanal   : kanal 7
Tarih   : 05.05.2014
Saat    : 12:00

ÖZETİ:
Annenin Oyunu  [Film]   [Türk Yapımı] 
Film, bir annenin çocuğunu koruma güdüsünü anlatıyor...
Sercan'dan gizlenen büyük sır!
Amerika'da eğitim gören Sercan'dan, babasıyla boşandıklarını gizleyen Lale, oğlunun psikolojisini bozup okulunu bitirememesinden endişe etmektedir.

Sercan, annesine bir haftalığına Türkiye'ye geleceğini haber verdiğinde, Lale'yi bir korku alır. Eski kocasına oğullarının iyiliği için bir haftalığına da olsa "evlilik oyunu" oynamayı teklif eder. İrem adında, başka bir kadınla evlilik hazırlığı yapan Suat ise bu teklifi reddeder. Lale, bu işin içinden nasıl çıkacağını kara kara düşünürken İrem, Lale'nin imdadına yetişir. Suat, birlikte yaşadığı kadının ısrarıyla bir haftalığına da olsa Lale ile aynı evde yaşamayı kabul eder.

Ailesine kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşayan Sercan, anne ve babasına Amerika'daki arkadaşlarından bahsederken, boşanmış ailelerin çocuklarının durumundan yakınır. Lale ile Suat ise oğullarının bu sözleri üzerine ne yapacaklarını bilemezler.

Etiketler : Annenin Oyunu  5 mayıs izle, Annenin Oyunu  5 mayıs seyret, Annenin Oyunu 05.05.2014 izle,Annenin Oyunu 05.05.2014 izle
bura