22.2.14

bura

Yüz yüze 23 şubat kibariye star tv izle,Kenan erçetingöz 23.02.2014 pazar seyret

yüz yüze kibariye izle
Kanal : Star Tv
Program : Sohbet
Tarih :23.02.2014
Saat : 15:00

Arabeskin Sultanı” Kibariye en doğal haliyle ve hiç bir yerde duymadığınız açıklamalarıyla Kenan Erçetingöz’ün konuğu oldu.

Araştırmalara konu olan ve Dünyanın en kusursuz sesi seçilen Kibariye, Türkiye değil de Amerika'da yaşasaydı ne olurdu? Kenan Erçetingöz, bu fikirden yola çıkarak  Dünya Starı Kibariye ile bir gün geçirdiKibariye, Hollywood yıldızı olursa ne olur? Helikopter ve limuzinli Kibariye, Yüz Yüze'de!
Kibariye'nin ultralüks yaşamından çok özel görüntüler..Trafikten bunalan Kibariye, yola helikopteriyle devam etti!  Limuzin'de şampanya içti, çiğ köfte yedi!
Şebnem Ferah’ın “Sil Baştan” şarkısını albümüne nasıl aldı Tarkan, Kibariye’yi düet yapmak için ne zaman aradı? Kibariye, o anda ne yapıyordu? Pavyona çıktığı yıllarda hangi zorluklarla mücadele etti? Kibariye’ye kimler perde arkasından şarkı söyletmek istedi? Seda Sayan’la aynı evi paylaştığı yıllarda neler yaşadı? Kibariye, uçakta Bülent Ersoy’a nasıl köfte yedirdi?
Gençliğinde babasından neden dayak yedi?
Sanat camiasında küs olduğu biri var mı? İbrahim Tatlıses’in çoraplarını neden yıkadı?

Etiketler : kenan erçetingöz ile yüz yüze 23 şubat izle,kenan erçetingöz ile yüz yüze 23 şubat seyret,kenan erçetingöz ile yüz yüze 23.02.2014 izle,kenan erçetingöz ile yüz yüze 23.02.2014 izle  
bura