15.3.14

bura

Pazar Gezmesi 16 mart kanal d izle,Pazar Gezmesi 16.03.2014 pazar seyret

Pazar Gezmesi 16 mart 2014 izle
Kanal : kanal d
Program : magazin
Tarih : 16.03.2014
Saat : 12:30
Bölüm : Emel Sayın

Pazar Gezmesi 16 mart pazar bölümünde;  Tüm bilinmeyenleri ve samimi itirafları ile Mavi Boncuk Emel Sayın bu hafta "Pazar Gezmesi"nde...
Kanal D’nin sunuculuğunu Nazlı Ilıcak’ın yaptığı sohbet programı “Pazar Gezmesi”nin bu haftaki konuğu; sahnelerin ve Türk sinemasının Mavi Boncuğu Emel Sayın.
Evinin kapılarını “Pazar Gezmesi”ne açan Sayın, daha önce hiç dile getirmediği şaşırtıcı açıklamalar ve samimi itiraflarda bulundu.  Zeki Müren’in “Emel’ciğim, Maksim’de çalışmaya başladım, seni de yanımda görmek isterim” teklifini saz ekibinin başı Özer Altun ile paylaşan Sayın, Altun’un uçak biletlerinin yırtılması sonucu Zeki Müren’le çalışma şansını nasıl kaçırdığını ilk kez açıklayacak.
Başından 3 evlilik geçtiğini ve “evliyken kendisini daha özgür, rahat ve başarılı hissettiğini” de Pazar Gezmesi’ne itiraf eden sanatçının yeni hobisi ise el işi. Tatillerde ve boş zamanlarında el işiyle uğraştığını söyleyen Sayın, yaptığı şalları Pazar Gezmesi kameralarına gösterecek.
Hiç evladı olmayan ve çocukları çok seven Emel Sayın, 1999 depreminden sonra, 2 çocuğu evlat edinmek istediğini açıkladı. Bu konuda çok uğraştığını fakat evli olmadığı için evlat edinemediğini de ilk kez Pazar Gezmesi’nde anlattı.
“Makber şarkısını 40 yıldır söylemiyorum” diyen güzel sanatçı, sebep olarak babasını gösterdi. Her sahnesinde babasının ona Makber’i mutlaka söylettiğini belirten Sayın, onu kaybettiğinden beri şarkıyı okumayı bıraktığını açıkladı ve “Çünkü ne zaman Makber’i söylesem gözyaşlarına boğulup programımı tamamlayamıyorum” dedi.

Etiketler : Pazar Gezmesi  16 mart izle,Pazar Gezmesi  16 mart seyret,Pazar Gezmesi  16.03.2014 izle,Pazar Gezmesi  16.03.2014 izle

bura