2.3.14

bura

X Factor Star Işığı 3 mart Kanal D izle,X Factor Star Işığı 03.03.2014 pazartesi seyret

X Factor Star Işığı 3 mart 2014 izle
Kanal : Kanal D
Program : yarışma
Tarih : 03.03.2014
Saat : 20:00

X Factor Kampı başlıyor. Yarışmanın 3 mart pazartesi bölümünde; son 48’e kalan yarışmacılar, 12’şerli gruplar halinde; “Genç Erkekler”, “Genç Kızlar”,  “27 Yaş Üzeri” ve “Gruplar” olmak üzere, 4 kategoride performanslarını sergileyecekler.  Dört jüri üyesinin her biri de, bir grubu çalıştıracak ve kendi grubu içerisinde eleme yapıp, en iyi 6 yarışmacıyı belirlemeye çalışacak.
Hangi jüri üyesi hangi grubu çalıştıracak “X Factor Kampı”nda; Armağan Çağlayan, “27 Yaş ve Üzeri”, Emre Aydın, “Gruplar” , Ömer Karacan, “Genç Kızlar” ve Ziynet Sali de “Genç Erkekler”i çalıştıracak.
Ziynet Sali ve Ömer Karacan’ın grubunda yer alan toplam 24 yarışmacı performanslarını sergileyecekler.  Her gruptan sadece 6 yarışmacı bir sonraki tura yükselecek ve kimin gidip kimin kalacağına, sadece o grubu çalıştıran jüri üyesi karar verecek. Diğer jüri üyeleri ise fikirlerini söyleyecekler ancak, elemelerde etkileri olmayacak.
Her jürinin altı sandalyesi var. Performansını beğendiği yarışmacıyı bir sandalyeye oturtacak. Altı yarışmacı seçtikten sonra, eğer bir yarışmacının, ilk seçtiği altı yarışmacıdan daha iyi olduğunu düşünürse, oturttuğu bir yarışmacıyı sandalyeden kaldırıp, elemek zorunda kalacak. Yani, son ana kadar, sandalyedeki 6 yarışmacının da yeri garanti olmayacak.

Etiketler : X Factor Star Işığı 3 mart izle,X Factor Star Işığı 3 mart seyret,X Factor Star Işığı 03.03.2014 izle,X Factor Star Işığı 03.03.2014 izle

bura