7.4.14

bura

Bela İş Başında Filmi 7 nisan tv8 izle,Bela İş Başında 07.04.2014 pazartesi seyret

Tv de Sinema Bela İş Başında Filmi 7 nisan 2014 izle
Kanal   : tv8
Tarih   : 07.04.2014
Saat    : 18:30

ÖZETİ
Bela İş Başında  [Film]   Sinema | Aksiyon - Macera   

Polis olmaya istekli iki kafadar, büyük belalarla yüz yüze gelir!
Polis olmaya çalışan Earl, eğitimde yaptığı bir hatadan dolayı akademiden atılır. Bu arada anahtarlarını içinde unuttuğu arabasına girmeye çalışırken, arabayı çalmaya çalıştığını sanan Hank adlı bir polis tarafından yakalanır.

Yakalanma esnasında, alerjisi olan Earl'i arı sokar ve yüzü dayak yemiş gibi şişer. Olayı ters bir açıdan çeken güvenlik kamerası, arıyı öldürmeye çalışan Hank'i sanki Earl'e dayak atar gibi göstermektedir. Bu yanlış anlama sonucu, Hank haksız yere polislikten atılır.

6 ay hapse gönderilir. Dışarı çıktıktan sonra güvenlik görevlisi olarak işe girer.

Earl ve Hank'in sadece bir ortak noktası vardı: İkisi de Los Angeles Polis Teşkilatı'na giremiyorlardı. Birisi polislikten atılmıştı, diğeri ise daha bu şerefe erişememişti bile. Fakat en sonunda bu göreve kabul edildiler fakat teşkilatın en alt katmanından başlayarak. İki ortak bu görevde olsalar da, şanslarının da yardımıyla, kendilerini büyük bir kaçakçılık operasyonun ortasında bulurlar.

Etiketler : Bela İş Başında 07 nisan izle, Bela İş Başında 07 nisan seyret, Bela İş Başında 07.04.2014 izle,Bela İş Başında 07.04.2014 izle,
bura