7.4.14

bura

robinson crusoe 7 nisan atv izle,robinson crusoe 07.04.2014 pazartesi seyret

robinson crusoe 7 nisan 2014 izle
Kanal   : atv
Tarih   : 07.04.2014
Saat    : 01:30

ÖZETİ
Robinson Crusoe  Dizi - Macera   
Issız adada onun tek dostu Cuma'dır.
Vahşi yaşamın ortasına düşen çaresiz bir adam...
Robinson Crusoe, iş ortakları tarafından ummadığı bir hainlikle karşılaşınca ve birtakım politik olaylar yüzünden en sonunda İngiltere’ye kaçmak zorunda kalır. Ama genç ailesini ve güzeller güzeli karısı Susannah’yı, aile dostu ve fedakar arkadaşı Jeremiah Blacktorn’un gözetiminde bırakmak zorunda kalır. Çünkü ailesinin iyiliği için çabuk davranmak zorundadır. Fakat uzun gemi yolculuğu sırasında yıkıcı bir fırtınayla karşılaşır. Bir adanın kıyısında gözünü açtığında ise hayatta kalan tek yolcu olduğunu fark eder.

Birisinin gelip kendisini kurtarması kısa vadede umutsuz göründüğü için Crusoe mimari becerisini konuşturarak kendisine bir ev, daha doğrusu göğe uzanan ağaçlar arasına gizlediği görkemli bir kale inşa eder. Kalenin etrafını ise hayatını kolaylaştıracak ve ince bir zekanın ürünü düzenekler ve kendisini dışarıdaki her kötülükten koruyacak bubi tuzakları ile çevreler. Bu yeni yaşamda artık yalnız da değildir üstelik... Yamyamların pençesinden aldığı Cuma, ona mücadelesinde yoldaş olur.
Adadaki yaşam, yavaş yavaş gizli güzelliklerini göstermeye başlar. Hazine avcısı denizcilerin, sahip olmak için her şeylerini gözden çıkarabilecekleri egzotik güzellikler, hayalet silahlar ve gömülü büyük hazineler ayaklarının altında serilidir. Ama Crusoe’yu hayata bağlayan tek şey bir gün güzel karısına kavuşacağına olan inancı ile güçlü bir dostluk ve kader birliği kurduğu Cuma’dır.

Etiketler : robinson crusoe 07 nisan izle, robinson crusoe 07 nisan seyret, robinson crusoe 07.04.2014 izle,robinson crusoe  07.04.2014 izle,
bura