27.4.14

bura

Cevat Akşit'le Gönül Sohbetleri 27 Nisan kanal 7 izle,Cevat Akşit'le Gönül Sohbetleri 27.04.2014 pazar seyret

Cevat Akşit'le Gönül Sohbetleri  27 Nisan 2014 izle
Kanal   : kanal 7
Tarih   : 27.04.2014
Saat    : 23:10

ÖZETİ:

Üç Aylarda İbadet Şekli
Ekranların beğeniyle takip edilen hocası Prof. Dr. Cevat Akşit, ‘Cevat Akşit’le Gönül Sohbetleri’nde bugün, ‘‘üç aylar’’ konusu ele alınacak.

Kalemiyle, kelamıyla izleyicilerin gönüllerini fetheden Prof. Dr. Cevat Akşit, Kanal 7’de  izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Cevat Akşit’in hoş sohbetleriyle ekrana gelen Cevat Akşit’le Gönül Sohbetleri’nde, yeni bir manevi mevsim olan ‘‘üç aylar’’ anlatılacak. Üç aylarda yapılması gerekenler, üç ayların fazileti üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. Cevat Akşit, ‘‘Üç aylar diye bilinen aylar hangileridir? Üç aylar orucu diye bir oruç var mıdır? Bu dönemde oruç tutmak veya bu aylara önem vermek bidat midir? Bu aylarda ibadet hayatımız nasıl olmalıdır?’’ sorularını cevaplayacak. Programda, Hz. Muhammed’in  ‘‘Recep Allahu Tealanın, Şaban benim, Ramazan ise ümmetimin ayıdır.’’ Hadis-i Şerifi açıklanacak.

Her hafta farklı konularla toplumsal sorunlara ışık tutmayı amaçlayan Cevat Akşit’le Gönül Sohbetleri, dini konularda merak edilen konuları anlaşılır bir şekilde ekrana taşıyor. Artan bilgi kirliliğinin yanında doğru bilgiye ulaşmak için hazırlanan programda sosyal medya ve telefonlar aracılığıyla izleyicilerden gelen sorulara Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve Hz. Muhammed’in hadisleri ışığında yanıt aranıyor.

Etiketler :  Cevat Akşit'le Gönül Sohbetleri   27 Nisan izle,  Cevat Akşit'le Gönül Sohbetleri   27 Nisan seyret,  Cevat Akşit'le Gönül Sohbetleri   27.04.2014 izle,  Cevat Akşit'le Gönül Sohbetleri   27.04.2014 izle,
bura