27.4.14

bura

Pazar Gezmesi Konuğu Mustafa Keser 27 Nisan kanal d izle,Pazar Gezmesi 27.04.2014 pazar seyret

Mustafa Keser Pazar Gezmesin'de  27 Nisan 2014 izle
Kanal   : kanal d
Tarih   : 27.04.2014
Saat    : 12:30

ÖZETi:

 Pazar Gezmesi Mustafa Keser'in evinde!
Kanal D’nin sunuculuğunu Nazlı Ilıcak’ın yaptığı sohbet programı “Pazar Gezmesi”nin bu haftaki konuğu, Türk Müziği’nin usta sanatçısı Mustafa Keser.

Sevilen sanatçı evinin kapılarını “Pazar Gezmesi” izleyicileri için açtı.  Evini Ilıcak’a gezdiren Mustafa Keser’in en gözde mekanı, göbektaşı sol anahtarı figürlü hamamı. Evine gelen misafirlerine de hamam keyfi yaptırdığını söyleyen Mustafa Keser, Nazlı Ilıcak’ı da hamama götürdü ancak, hamam keyfi yerine müzik ziyafeti verdi.

Havuz başında oğlu Emrah ile beraber mini bir konser de veren sanatçıya Nazlı Ilıcak da kaşık çalarak eşlik etti. Mustafa Keser, Pazar Gezmesi izleyicileri için Menekşe Gözler Hülyalı, eşine yazdığı Tutku ve Fidayda şarkılarını seslendirdi. Yılda bir kez ailesi için yemek kitabından spesiyal yemek hazırladığını söyleyen Keser, Nazlı Ilıcak ile de mutfağa gir
pesto soslu makarna yaptı.
Evinin bahçesinde fidanlık bulunan sanatçı, bahçe işleri ile uğraşmaktan büyük bir keyif aldığını belirtti. Nazlı Ilıcak ile beraber bahar çiçekleri diken Keser, bahçelerinde kendi ürettikleri ürünleri yediklerini söyledi ve “Hanım buradan konserveler, turşular yapar. 3 evin kışlığı buradan çıkıyor” dedi.

Etiketler :  Pazar Gezmesi  27 Nisan izle,  Pazar Gezmesi  27 Nisan seyret,  Pazar Gezmesi  27.04.2014 izle,  Pazar Gezmesi  27.04.2014 izle,
bura