9.4.14

bura

HAYAT DEDİĞİN 'Hac Parası' 9 nisan kanal 7 izle,HAYAT DEDİĞİN 'Hac Parası' 09.04.2014 çarşamba seyret

Neye Niyet Kime Kısmet HAYAT DEDİĞİN 'Hac Parası'
Kanal   : kanal 7
Tarih   : 09.04.2014
Saat    : 18:45

ÖZETİ

NEYE NİYET, KİME KISMET


‘Hayat Dediğin’ dizi kuşağında bugün ‘Hac Parası’ adlı bölüm ekrana gelecek. Gözünü para hırsı bürümüş market sahibi Servet’le, onun yanında çalışan saf yürekli Muhsin’in; hac ibadetini gerçekleştirmek amacıyla giriştikleri çabaların ibretlik öyküsü ‘Hac Parası’nda anlatılacak.

Servet hacca niyetlenir ama buna ibadet olmasından daha çok para açısından bakar. Hacı olunca çevresi ona daha çok itibar gösterecek, dolayısıyla daha çok para kazanacaktır. Hacca niyetlenen Muhsin ise saf, iyi niyetli ve yoksuldur. Başlangıçta hacca gidecek parası bile yoktur ama parayı düşünmez. “Allah nasip ederse, hacca gideceğim” der ve buna yürekten inanır. Servet ve Muhsin kalplerindeki bu duygularla hac için girişimlerde bulunur. Servet paranın peşinde koşacak, Muhsin ise iyi niyetiyle hareket edecektir. İki farklı niyetle başlayan hac hayallerinin sonucu nasıl olacak?

Etiketler : HAYAT DEDİĞİN 'Hac Parası'  09 nisan izle, HAYAT DEDİĞİN 'Hac Parası'  09 nisan seyret, HAYAT DEDİĞİN 'Hac Parası'  09.04.2014 izle,HAYAT DEDİĞİN 'Hac Parası'  09.04.2014 izle,
bura