24.5.14

bura

TV 'de İlk Defa ' Abdu ' Tv Filmi 24 mayıs kanal 7 izle,Tv Filmi' Abdu ' 24.05.2014 cumartesi seyret

Abdu  Türk Filmi izle
Kanal   : kanal 7
Tarih   : 24.05.2014
Saat    : 19:00
Türü    : Sinema-Film

Özeti:
GURBETTEKİ ACI HAYAT

Hayat şartları nedeniyle ülkesi Gana’dan Türkiye’ye göç eden altı yaşındaki çocuğun hikâyesi, ‘Abdu’ ile televizyonda ilk kez Kanal 7 ekranında olacak.
Abdu, türlü sıkıntılar sebebi ile ülkesi Gana’dan Türkiye’ye göç eden bir ailenin altı yaşındaki oğludur. Kısa bir zaman sonra annesi Akua, oğlu Abdu ve kocası Adika’yı terk edip ülkesine geri döner. Küçük Abdu hayatın acımasız tarafıyla biraz erken tanışır. Babası Adika kendi yaptığı tezgahta saat satarak evini geçindirmeye çalışır. Oğluna kendini adamış sevgi dolu bir babadır. Günlerden bir gün Abdu hastalanır ve babası ile saat satmaya gidemez. Ertesi gün ayakları onu mahallenin camisine götürür. Abdu orada caminin imamı Abdullah ile tanışır. İmama Abdullah, Abdu’yu çok sever; çünkü Abdu sevgi dolu, ışıl ışıl bir çocuktur. İmam, onu babasıyal birlikte eve davet eder. Abdu sevinir ve hemen babasına koşup bu durumu paylaşır. Adika oğlunun camiye gitmesinden dolayı, oğlu kadar çok mutlu olur ama o gece Abdu hayatının en acı anını yaşayacaktır. Mahallenin azılı hırsızları eve girip, üç beş saat uğruna Abdu’nun babasını öldürürler. Abdu daha tanımaya bile fırsat bulamadı ülkede yapa yalnız kalır, çok sevdiği babası da artık yoktur. Bu olaydan sonra İmam Abdullah, Abdu’yu iyice sahiplenir ve onu evinde kalmasına razı eder. Olayları duyan anne Akua, hemen Türkiye’ye gelip, Abdu’yu Gana’ya götürmeye karar verir. Ama Abdu, kendilerini bırakıp gittiği için annesine kızgındır. Abdu artık bir karar vermek zorundadır. Ya çok sevdiği İmam Abdullah’ın yayında kalacak, ya da annesi ile Gana’ya dönecektir.

Etiketler : Tron 'AbduEfsanesi 24 mayıs izle, Tv Filmi' Abdu ' 24 mayıs seyret, Tv Filmi' Abdu ' 24.05.2014 izle, Tv Filmi' Abdu ' 24.05.2014 izle
bura