3.5.14

bura

TV Filmi ''Göbek Bağı '' 3 Mayıs kanal 7 izle,Göbek Bağı 03.05.2014 cumartesi seyret

Göbek Bağı Türk Filmi  3 Mayıs 2014 izle
Kanal   : kanal 7
Tarih   : 03.05.2014
Saat    : 14:30

ÖZETİ:
Göbek Bağı  [Film]   [Türk Yapımı] 
Sinema | Dram   
Makamlarını para için kötüye kullanan evlatların annelerine yaşattıkları büyük acı...

Bir annenin hayal kırıklığı!
Halk arasındaki yaygın inanışa göre yeni doğan çocuğun göbek bağı nereye bırakılırsa, çocuk bırakılan yerin durumuna uygun bir işle meşgul olur. Buna inan Hayriye Hanım da evlatlarının saygın mesleklere sahip olmaları düşüncesiyle doğduklarında göbek bağlarını okul, cami ve devlet dairesinin kapısına gömmüştür. Büyüyen çocukları eğitimlerini tamamlayarak annelerinin arzu ettiği gibi bir öğretmen, imam ve müdür olmuşlardır.
Evlatlarına iyi bir gelecek hazırlayan yaşlı kadının yaşamında tek bir isteği vardır; Hacca gitmek. Fakat bu isteğini yerine getirebilecek maddi güce sahip olmayan çaresiz kadının yardımına evlatları yetişir. Aralarında topladıkları parayla annelerini hacca göndermek istediklerini belirtirler. Bu durumdan çok memnun kalan Hayriye Hanım sevinç içinde hazırlıklarına başlar.
Hac hazırlığında olan Hayriye Hanım, kendisine yardıma gelen komşularından çocuklarının kanunsuz yollardan da para kazandıklarını işitir. Bu dedikodulardan rahatsızlık duyarak durumu araştırmak ister. Çocuklarının çalışmalarını yerinde görmek için İstanbul’a gider.

Etiketler : Göbek Bağı 3 mayıs izle, Göbek Bağı 3 mayıs seyret, Göbek Bağı 03.05.2014 izle, Göbek Bağı 03.05.2014 izle
bura