7.3.14

bura

Arka Sokaklar 8 mart kanal d izle,Arka Sokaklar 08.03.2014 cumartesi seyret

Arka Sokaklar 8 mart 2014 izle
Kanal : kanal d
Program : dizi
Tarih : 08.03.2014
Saat : 20:00
Bölüm : 319

Arka Sokaklar 8 mart cumartesi bölümünde;  Korkut; Mesut, Murat ve Ali’nin kurduğu pusuya düşer ve Rıza Baba’yı kurtarmak için ekibin illegal olarak kullanacağı karakola götürülür. Cemal Müdür ve Yakup, Korkut’un ortadan kaybolmasından şüphelenirler. Arif Müdür’den yeraltı mekanını saklayabildikleri kadar saklayacaklardır. Hatta Hüsnü’den de. Zaten Hüsnü’nün yeterince başı derttedir ve bir fazlasına daha gerek yoktur.
Arif Müdür, yasal olarak Rıza’yı kurtaracak deliller aramanın peşindedir. Savcı Fikret ile görüşüp kendilerine yardımcı olmasını ister. Fikret zaten Rıza Baba’ya ve ekibe yabancı değildir. Ve elinden geleni fazlasıyla yapacaktır.
Cevher, yeni toparlanmış imajı ile ortaya çıkar. Sakallar kısalır ve İstanbul’a uygun kıyafetlerini üzerine giyer. Tek değişmeyen şey hayalindeki Zilha’dır.
Rıza için ziyaret günüdür. Ali, Pınar ve Ayla hazırlanıp gitmek için heyecanlıdırlar. Rıza da ailesi geleceği için heyecanlıdır. Ancak Soydan’ın aileye kötü bir sürprizi vardır.
Cemal; Arif ve Murat’ı Korkut’un nerede olduğu ile ilgili sıkıştırır. Arif, Korkut’un nerede olduğunu gerçekten bilmemektedir. Sonrasında Murat’tan şüphelenir ve onu sıkıştırır ancak, tatmin edici cevap alamaz.
Mesut, Korkut’u bir güzel hırpalar. Rıza Baba’ya kurdukları tuzağı, Abdülmalik Asfa’nın yerini, Cevher’i, Soydan’ı, her şeyi öğrenir ve bir kameraya kaydeder. Ancak bu illegal yollarla alınan bilgi olduğu için mahkemede işe yaramayacaktır. Korkut’tan alacağı bilgileri aldıktan sonra serbest bırakır. Aslında bu Cevher’e ve baştakilere ulaşmanın bir yoludur.

Etiketler : Arka Sokaklar 8 mart izle,Arka Sokaklar 8 mart seyret,Arka Sokaklar 08.03.2014 izle,Arka Sokaklar 08.03.2014 izle

bura