19.3.14

bura

Arkadaşım Hoşgeldin 20 mart kanal d izle,Arkadaşım Hoşgeldin 20.03.2014 perşembe seyret

Arkadaşım Hoşgeldin 20 mart 2014 izle
Kanal : kanal d
Program : komedi
Tarih : 20.03.2014
Saat : 22:30
Bölüm :

Arkadaşım Hoşgeldin 20 mart perşembe bölümünde;  Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen programı “Arkadaşım Hoşgeldin” bu hafta da kahkaha ve keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.  Tolga Çevik, Ezgi Mola, Yönetmen ve Minik’in bu haftaki konuğu; Erdal Tosun.
Sürücü kursu sahibi Arkadaşım  Arkadaşım, sürücü kursu sahibidir. Evden çıkıp vapura bindiği bir gün, Ezgi ve ailesi ile tanışır. Ezgi ehliyet almak için Arkadaşım’ın sahibi olduğu sürücü kursuna gelir. Ehliyet almaya çalıştığı sırada Ezgi ve Arkadaşım için eğlence tam da bu noktada başlar.
Banka sahibi Erdal Tosun  Macellan, dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlamak için yolculuğa çıkmak ister. Yolculuğa çıkmak için ihtiyacı olan ise, bir gemi ve gemiyi alabilmek için banka kredisidir. Erdal Tosun’un sahibi olduğu bankaya gider ve kredi ister. Ezgi ise bankada yardımcı olarak çalışmaktadır. Arkadaşım’la birlikte bu yolculuğa çıkmaya karar veren banka sahibi Erdal Tosun ve Ezgi, bakalım dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlayabilecekler mi?

Etiketler : Arkadaşım Hoşgeldin  20 mart izle,Arkadaşım Hoşgeldin  20 mart seyret,Arkadaşım Hoşgeldin  20.03.2014 izle,Arkadaşım Hoşgeldin  20.03.2014 izle

bura