22.3.14

bura

Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze Gamze Karaman 23 mart star tv izle,Yüz Yüze Berksan 23.03.2014 pazar seyret

Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze 23 mart 2014 izle
Kanal : star tv
Program : magazin
Tarih : 23.03.2014
Saat : 15:10
Bölüm :

Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze 23 mart pazar bölümünde; Kenan Erçetingöz’le Yüz Yüze’de bu hafta, yakışıklı popçu Berksan, Recep İvedik kılığa girip, stüdyoyu kahkaya boğuyor. Eski milli sporcu olan, güzel oyuncu Gamze Karaman ise,  hayatına dair  bilinmeyenleri açıklıyor.
Kenan Erçetingöz, “Recep İvedik” görünümlü Berksan’ın havasını nasıl söndürdü?  Gamze Karaman hangi sahnelerde oynamak istemiyor? Milli sporcu Gamze Karaman, neden oyunculuğu seçti? Berksan’dan yıllar sonra gelen Aysel Gürel itirafı... Gamze Karaman, kendisine manken denilmesinden neden rahatsızlık duyuyor? Berksan’ın yıllar önce ev arkadaşı olduğu Kutsi’yle yaşadığı anılar. Ünlü yönetmen Abdullah Oğuz’un Gamze Karaman’a tavsiyesi neydi? Gamze Karaman’ın güzelliği işlerine engel oldu mu? Berksan, rakipleri hakkında ne düşünüyor? Gamze Karaman’dan ilginç estetik itirafı! Gamze Karaman’la ilgili şehir efsanesi Yüz Yüze stüdyosunda cevap buluyor! Gamze, eli büyük olduğu için topu tek eliyle tutabiliyor mu? Gamze Karaman’ın Beyazıt Öztürk’le ilişkisi neden kısa sürdü? Hepsi ve daha fazlası, bu Kenan Erçetingöz’le Yüz Yüze’de.

Etiketler : Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze  23 mart izle,Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze  23 mart seyret,Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze  23.03.2014 izle,Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze  23.03.2014 izle

bura